Vinder af Scenen er din 2016

Glade vindere af "Scenen er din"
Glade vindere af “Scenen er din”

Vi kan med stolthed annoncere at Kasper har været med til at vinde Enghavegård Skoles “Scenen er din”-konkurrence for 3. klasser 2016. Som en del af en gruppe på 8 opførte de en indøvet danseseance til et nummer af Emil Stabil. Gruppens navn var “The Ice”. Der var otte andre grupper med i konkurrencen, og alle var ganske gode. Så efter en lang dommervotering vandt “The Ice”, hvilket kom godt bag på dem alle, og især Kasper, der slet ikke have regnet med at de kunne vinde. Så vi endte dagen med at have en glad og stolt vinder.

Kasper 8 år

Kasper blev i mandags 8 år. En dag han havde glædet sig til meget længe. Selve dagen var stille og rolig med morgenmad og gaver hjemme. Derefter muffins med i skole og hygge med kage og livretter til eftermiddag og aften.

I dag har vi haft familie-fødselsdag (med Kaspers ord), hvor vi havde bedsteforældre samt Sixten med forældre og Tenna og Thyge på besøg. Vejret var fra sin absolut bedste side, og vi har haft en meget hyggelig dag.

I næste uge fejrer Kasper “klasse-fødselsdag” sammen med Rasmus. Det bliver i et bowlingcenter, så forberedelserne bliver minimale for os.