Adam har lært at cykle

Adam har i dag knækket koden til at cykle med pedaler. Han har længe kunne køre og holde balancen på sin løbecykel, men i dag skulle det være. Han er meget stolt, og det er vi selvfølgelig også.

Vi har allerede tilbagelagt 3 km rundt i nabolaget i løbet af eftermiddagen, og det bliver helt sikkert til meget mere i løbet af de næste par dage.

Se eller gense i øvrigt de ligeledes stolte øjeblikke da Kasper lærte at cykle og Emilie lærte at cykle.

Videoen nedenfor er det bedste fra dagen i dag, men han er blevet langt mere sikker efter vi filmede dette. Det går stærkt.

Adam siger farvel til bleen

Efter et ganske langt tilløb har vi sagt farvel til Adams ble i juledagene. Han har ikke været specielt lun på tanken, men efter at vi har talt om det i løbet af den sidste måneds tid, så måtte han affinde sig med sin skæbne den 27. december.

Vi lagde ud med to gange tissetår i bukserne, men derefter har han ikke set sig tilbage. Der har ikke været et eneste uheld, med hverken stort eller småt, og selv om natten har han indtil nu haft helt tør ble. Så hvis det fortsætter med at gå lige så godt, så har vi måske købt den allersidste ble. Men vi lader ham nu lige sove med ble i en periode indtil vi er helt sikre på, at det holder.

wp-1451643856974.jpgSå lige nu fortæller Adam selv, når han skal på toilettet, og han har så godt styr på sin krops signaler, så han melder ud i god tid, og vi kan uden problemer nå at gå op på toilettet, hvor han selv trækker bukserne ned og sætter sig op på børnebrættet.

Vi håber at det kommer til at gå lige så godt, når hverdagen i børnehaven starter fra næste uge.