Orlov og sengetider

I dag starter jeg min forældreorlov. Den kommer til at køre frem til midten af februar. I den periode vil jeg arbejde en dag om ugen og derefter vil jeg arbejde tre dage om ugen frem til 18. marts, hvor jeg er tilbage på fuld tid igen. Majbrit har orlov december måned ud, så vi kommer til at være hjemme sammen i den periode. Det glæder vi os meget til.

Adam er som sine store søskende glad for at vågne tidligt, og han skal selvfølgelig ikke ligge tilbage for dem. Så for tiden vågner han pænt tidligt. Her til morgen vågnede han ca. kl. 03:30 uden nogen speciel form for lyst til at lægge sig til at sove igen selv om vi gjorde vores bedste til at ignorere ham efter han havde fået en flaske. Så vi står tidligt op, og så kan man jo også få en masse godt ud af dagen! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *