Mens vi venter på lillebror…

Det er lige oppe over at baby melder sin ankomst. Vi er stort set klar med alt det praktiske, og vi glæder os alle meget til at møde den lille. Også børnene er spændte på hvad han mon er for en, der skal komme og bo her sammen med os.

Kasper og Emilie trives rigtig godt for tiden, og de er i godt humør. Begge kan stadig tage deres ture, men der er generelt færre og de er nemmere at få i godt humør igen.

Emilies start i børnehaven er gået rigtig godt, og hun er glad for at være på den nye stue. Hun vil gerne være sammen med Kasper, når de bliver afleveret, men resten af dagen forløber fint. Hun var noget emsig hjemme i perioden efter hun startede, men efter vi har holdt vinterferie har hun været i strålende humør, så vi tager det som tegn på at hun har det godt både hjemme og i børnehaven.

Vi holdt vinterferie i Norge uden Majbrit, som mest af alt havde brug for at koble helt af i stedet for en aktiv vinterferie. Turen gik til Bjorli sammen med farmor, farfar, faster, Gro og onkel. Det var en rigtig hyggelig uge med godt vejr og begge børn fik stået på ski sammen med far.

Vi glæder os til at vende stærkt tilbage med billeder og beretning, når junior har meldt sin ankomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *