Det bliver en dreng

Den store sengebyttedag er overstået med succes. Kasper har fået en ny (brugt) seng og Emilie har overtaget Kaspers seng, så hun nu er ude af tremmesengen. Begge børn har været glade for byttet og Emilie kommer nu selv ind til os om morgenen, når hun mener det er tid til at stå op. Efter skiftet til vintertid er det dog ret tidligt efter hendes mening, så når hun står og kigger på os lidt over fem om morgenen, så er der ikke den helt store stemning for at stå op. Men hun har også lært at sætte trumf på, så vi ikke har noget valg, og fortæller således de fleste morgener at hun også har skidt i bleen. Så kan vi lære det.

Børnene sover ellers rigtig godt for tiden. Emilie hoster knap så meget som hun gjorde sidste efterår og vinter, og hun er nu så stor at hun godt kan sove sig fra de fleste hosteanfald.

Vi går og glæder os til barn nummer tre og taler en del med børnene om det. Scanningen på sygehuset for 4 dage siden viste at det bliver en dreng. Emilie er ikke helt indforstået med det endnu, når det nu kunne have været en lillesøster. Men både hun og Kasper glæder sig rigtig meget, og det gør vi selvfølgelig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *