Tre måneders baby, ingen sutter og SFO

I dag er Adam 3 måneder, og det er næsten ikke til at forstå, hvor tiden bliver af. Han trives nu rigtig godt og er en meget glad og smilende dreng. Adam er meget glad for sine store søskende, som dog ind i mellem har svært ved at styre kærligheden og bliver lidt for vilde med ham. Han sover godt om natten og vågner kun for at spise. Vuggen, barnevognen og i slynge hos mor er de foretrukne sovesteder. Adam kan godt lide selskab, så det er dejligt, at der altid er nogen der vil underholde. Kasper og Emilie er meget glade for ham og søde ved ham. Adam er blevet en helt naturlig del af vores familie i løbet af kort tid, og jeg tror at vi alle næsten ikke kan huske hvordan det var, før han blev født;-)

Emilie er en glad pige, som trives rigtig godt med at gå i børnehave. Hun elsker at lege med alle sine venner dernede. Hjemme elsker hun at lege med sin storebror, som hun efterligner rigtig meget. Emilie interesserer sig derfor meget for bogstaver lige for tiden og ærgrer sig over, at hun ikke skal have madpakke med. I morgen har vi aftalt, at hun skal aflevere sine sutter, det bliver spændende at se, hvordan hun klarer det.

Kasper startede i SFO 1/6 og er rigtig glad for det. Han glæder sig til at skulle af sted hver morgen og beder nu om ikke at blive hentet for tidligt. Der sker mange spændende ting og hver dag byder på nye oplevelser og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *