Farvel til køretøjer og middagslur

Vi er nu en familie, der hverken ejer barnevogn eller klapvogn, for det er ingen børn, der bruger sådan noget mere. Barnevognen er givet væk. Efter næsten ni års brug med tre børn kunne vi ikke være bekendt at kræve penge for den. Klapvognen er solgt, for vi bruger den alligevel aldrig mere.

Adam sover nemlig (stort set) ikke til middag mere. Vi er nu nået til opløbet i den periode, hvor en middagslur medfører fest til langt ud på aftenen, og ingen middagslur medfører et eksplosivt temperament sidst på eftermiddagen, men til gengæld også tidlig sengetid. Han er nu ved at have omstillet sig så meget, at de fleste dage går godt, og han kun meget få gange falder i søvn, når eftermiddagskrisen kommer over ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *